Elgondolkodott már azon, hogy miért fontos a szervezete számára a só, ez az egyszerű fehér por, amit minden nap használ ételei ízesítésére? A legtöbb ember számára Só elsősorban...
A tenger kincse Cserélje le a konyhájában a sót finomított tengeri sóra! A tengeri só legalább hetvenféle ásványi-anyagot és nyomelemet tartalmaz, melyek fontos szerepet töltenek...
A Himalája Étkezési Só a legtermészetesebb só, mely mentes minden ipari beavatkozástól, kezeléstől és adalékanyagtól. Magas ásványi anyag és nyomelem tartalma, egyedi kristályszerkezete,...
Adalékanyag mentes osztrák jódozatlan vákuum só Összetétel: Nátrium-klorid (min. 99,6% NaCl) Nem tartalmaz hozzáadott adalékanyagot, ezért csomósodás előfordulhat. Ajánlott...
250 millió éves múltra tekint vissza a ma fogyasztott himalája só. A Himalája vonulatai körül elterülő őstengerek kiszáradásakor keletkezett, majd a hegység kiemelkedése következtében...
Fantasztikus módon kiemeli, fokozza az ízeket, főleg húsos ételekben, felvágottakban és leveskockákban szokás használni. Pörköltekhez, húsos, szaftos ételekhez, főzelékekhez, húspácokban,...
Naturganik Himalaya Kristálysó Rózsaszín Finom 500 g Több, mint 200 millió éves érintetlen, szennyeződésmentes területről származik. Kézzel termelik ki a hegy lábainak mélyéről...
A himalájai sókristályok színe változó, egészen a tiszta fehértől a mély vörösig. Ez egy teljesen természetes só, rengeteg egészséges tulajdonsággal és a világ számos szakácsának k...
A Maldon Tengeri Sót a híres szakácsok használják világszerte. Így nyerte el a népszerűségét a hétköznapi felhasználók között is. II. Erzsébet kedvenc sója. Mutatósak az ételre szórt...
Gyógyszerkönyvi minőség 100%-os nátrium-klorid (NaCl). Legalább 99,97 %-os, 0,01-0,02 % vizet is tartalmaz. Teljes kiszáradásnál hajlamos az összeállásra, mivel semmiféle tapadásgátló...
250 millió éves múltra tekint vissza a ma fogyasztott himalája só. A Himalája vonulatai körül elterülő őstengerek kiszáradásakor keletkezett, majd a hegység kiemelkedése következtében...
Jukyeom só - koreai bambusz gyógysó 100 g A Jukyeom só egy különleges Koreai bambusz gyógysó, amely számos jótékony hatással rendelkezik. A Koreai bambusz só különleges tulajdonságai...
De milyen hatással van a só fogyasztása a szervezetünkre? Tekintsünk át röviden néhány tényt: A vesének szüksége van sóra a túltengésben lévő savak leépítéséhez és...
Byodo Atlanti Tengerisó Őrölt 500 g Tiszta tengervízből, párologtatással készült, finomra őrölt só. Főzéshez vagy sószóróba is tökéletes. Hozzáadott adalékokat nem tartalmaz. ...
A Himalája só, amelyet ma fogyasztunk, több mint 250 millió éves múltra tekint vissza. A Himalája hegyvonulatai körül elterülő őstengerek kiszáradása során keletkezett, majd a hegység...
250 millió éves múltra tekint vissza a ma fogyasztott himalája só. A Himalája vonulatai körül elterülő őstengerek kiszáradásakor keletkezett, majd a hegység kiemelkedése következtében...
A só az emberi szervezet fontos részét képezi, amit megfelelő mennyiségben és minőségben kell pótolnunk. Érdemes szervezetünk só szükségletét természetes, magas ásványi anyag tartalommal...
250 millió éves múltra tekint vissza a ma fogyasztott himalája só. A Himalája vonulatai körül elterülő őstengerek kiszáradásakor keletkezett, majd a hegység kiemelkedése következtében...
A Nature Cookta Étkezési Parajdi sót külső környezeti hatásoktól védett helyről szerzik be. Különlegességét tovább növeli, hogy kizárólag kézzel bányásszák, apró darabokra aprítják...
Finom szemű fekete só, a tojás ízének helyettesítésére. A Himalaya fekete só vagy kala namak kissé kénes illatú és ízű, különleges só, amelyet főként Ázsia déli részén használnak...
Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.