7001 Fokhagymás fűszersó 90g

7001 Fokhagymás fűszersó 90g

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További 7001 termékek: 7001 Só

Holt-Tengeri Étkezési Só 500g Só 1 130 Ft Holt-Tengeri Étkezési Só 500g INTERHERB Gurman Himalája Fehér Só 1kg Só 910 Ft INTERHERB Gurman Himalája Fehér Só 1kg Nature Cookta Parajdi só 1kg Só 584 Ft-tól Nature Cookta Parajdi só 1kg INTERHERB Gurman Himalája rózsaszín finom só 1 kg Só 670 Ft INTERHERB Gurman Himalája rózsaszín finom só 1 kg
Termékleírás
A só nélkülözhetetlen számunkra. Ételeink ízesítésén túl, testünk sem nélkülözheti a sót, hiánya kiszáradást okozhat. Egyszóval szükségünk van a sóra csakúgy, mint a vízre, vagy a levegőre. A világ legrégebbi ismert sóbányája az ausztriai Hallstattban van, ahol elődeink már 7000 éve is bányászták a sót, jóval az egyiptomi piramisok építése előtt. A világörökségként is elismert Hallstatt mesésen szép környékén a mai napig bányásszuk a sót. A 7001 só a hajdani Thetys őstenger sója, amely 250 millió éve rakódott le és került az Alpok mélyére. A hegyek védelmében a 7001 só nem érintkezett semmilyen környezetszennyezéssel, így őrizte meg érintetlen tisztaságát Önnek. A tiszta 7001 őstengeri só fokozza az ízek varázsát mindenben amit Ön süt és főz. A konyhaművészetben lelt örömét pedig szerettei és vendégei elismerő szavai fogják megkoronázni. Használjon mindig őstengeri sót az Alpok érintetlen mélyéből!
 

Így is ismerheti: Fokhagymás fűszersó 90 g, Fokhagymásfűszersó90g, Fokha gymás fűszersó 90 g

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.