7001 Fokhagymás fűszersó 90g

7001 Fokhagymás fűszersó 90g

Ezt a terméket egyik partnerünk sem forgalmazza. Kérjük, válasszon az alábbi termékek közül!

További termékek a kategóriából

További 7001 termékek: 7001 Só

Holt-Tengeri Étkezési Só 500g Só 1 130 Ft Holt-Tengeri Étkezési Só 500g INTERHERB Gurman Himalája Fehér Só 1kg Só 910 Ft INTERHERB Gurman Himalája Fehér Só 1kg Nature Cookta Parajdi só 1kg Só 650 Ft Nature Cookta Parajdi só 1kg INTERHERB Gurman Himalája rózsaszín finom só 1 kg Só 670 Ft INTERHERB Gurman Himalája rózsaszín finom só 1 kg
Termékleírás
A só nélkülözhetetlen számunkra. Ételeink ízesítésén túl, testünk sem nélkülözheti a sót, hiánya kiszáradást okozhat. Egyszóval szükségünk van a sóra csakúgy, mint a vízre, vagy a levegőre. A világ legrégebbi ismert sóbányája az ausztriai Hallstattban van, ahol elődeink már 7000 éve is bányászták a sót, jóval az egyiptomi piramisok építése előtt. A világörökségként is elismert Hallstatt mesésen szép környékén a mai napig bányásszuk a sót. A 7001 só a hajdani Thetys őstenger sója, amely 250 millió éve rakódott le és került az Alpok mélyére. A hegyek védelmében a 7001 só nem érintkezett semmilyen környezetszennyezéssel, így őrizte meg érintetlen tisztaságát Önnek. A tiszta 7001 őstengeri só fokozza az ízek varázsát mindenben amit Ön süt és főz. A konyhaművészetben lelt örömét pedig szerettei és vendégei elismerő szavai fogják megkoronázni. Használjon mindig őstengeri sót az Alpok érintetlen mélyéből!
 

Így is ismerheti: Fokhagymás fűszersó 90 g, Fokhagymásfűszersó90g, Fokha gymás fűszersó 90 g

Galéria

Vélemények

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.